Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014

Π. Γαργουλάκης PROJECTS & FRIENDS, Special Guest Julie Massino

Posted at   5:04:00 μ.μ.  |  in   Live εμφανίσεις

O Παντελής Γαργουλάκης, από τους λίγους κιθαρίστες ηλεκτρικής κιθάρας με προσωπικότητα έρχεται την Τετάρτη 26 Μαρτίου στο HALF NOTE JAZZ CLUB!! Mε τον μοναδικό του ήχo, τρία διαφορετικά project και Special guest της βραδιάς την εξαιρετική JULIE MASSINO να δίνει την δική της ερμηνευτική εκδοχή σε πολλά τραγούδια από το χώρο της jazz, blues, rock και funk μουσικής.

Μας υπόσχονται μια διαφορετική βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη.

Μαζί με τους

PG 'n' IVIE : ο Παντελής στην κιθάρα και η Ειρήνη Ζέρβα στη φωνή θα μας παρουσιάσουν με μοναδικό τρόπο τα singles Όταν με κοιτάς και Μου λείπεις που κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι με μεγάλη επιτυχία ,καθώς και καινούριο ακυκλοφόρητο υλικό από την επερχόμενη δουλειά τους ...

REAL ILLUSIONS : με τον Παντελή Guitar & Synthesizer και τον Γιώργο Μούρτο στα Drums. Oι δύο βιρτουόζοι, θα μας εκπλήξουν με ένα παιχνίδι ήχων και αυτοσχεδιασμών! Ήχοι και συνθέσεις που θα μας ταξιδέψουν στα σύγχρονα clubs του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης!

PG & THE ROCKING CATS: o Παντελής στην κιθάρα , η Ειρήνη Ζέρβα στη φωνή, o Κλέαρχος Κανελλόπουλος στο μπάσο και ο Λουκάς Καβουκίδης στα drums και Special guest την εξαιρετική JULIE MASSINO, θα ξεκινήσουν από το χθες και θα φτάσουν στο σήμερα με blues, jazz, funk, rock και pop επιτυχίες διασκευασμένες με μοναδικό τρόπο για να μας φτιάξουν τη διάθεση !!!!...Να είστε όλοι εκεί!

HALF NOTE Jazz Club
ΤΡΙΒΩΝΙΑΝΟΥ 17
ΜΕΤΣ

INFO
210     Τηλ Tηλ. 210 9213310 
Επικοινωνία: mail@halfnote.gr
Δημόσιες σχέσεις: pr@halfnote.gr


ΠΟΤΕ 
Τετάρτη 26 Μαρτίου
Ωρα 21.30.

Share this post

About Music Scene on Air

Music Scene on Air by Mousikos Dromeas digital press Google+.

http://go.linkwi.se/z/11376-1/CD13821/?
About - Privacy Policy - Contact us
Copyright © 2013 Music Scene οn Air . by Mousikos Dromeas
Proudly Powered by Mousikos Dromeas .
back to top