Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

33 ΣΤΡΟΦΕΣ - "ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ"

Posted at   12:53:00 μ.μ.  |  in   Νέες κυκλοφορίες

Σας παρουσιάζουμε τις 33 ΣΤΡΟΦΕΣ και το νέο τους digital single "ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ".
Αποτελείται από τρία τραγούδια,μέσα στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το ομόνυμο τραγούδι "ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ" το οποίο είναι στην διάθεσή μας για μετάδοση. 
Στίχοι: Ευδοξία Δήμου
Μουσική: Νίκος Καψαλάκης / Ευδοξία Δήμου Επιμέλεια παραγωγής: Νίκος Καψαλάκης


Οι 33 Στροφές σχηματίστηκαν τον Μάιο του 2011 από τον Νίκο Καψαλάκη και την Ευδοξία Δήμου.

O Καψαλάκης Νίκος επι 25ετίας Πληκτράς-Πιανίστας και η Ευδοξία Δήμου επί 15ετίας Τραγουδίστρια σε διάφορα συγκροτήματα,είχαν ένα όνειρο. Να ξεφύγουν από τα τετριμμένα και να δώσουν ένα διαφορετικό στίγμα στην ελληνική μουσική σκηνή. Σκοπός του συγκροτήματος ήταν οι καλές ενορχηστρώσεις, δυνατό Groove, διατήρηση μουσικής ταυτότητας. Η Ευδοξία Δήμου πάντα με το μοναδικό ηχόχρωμα της φωνής της σε συνδυασμό με πρωτότυπες διασκευές και με την ενορχήστρωση του Νίκου Καψαλάκη οδηγούσε σε ένα άψογο αποτέλεσμα στις live εμφανίσεις τους.

Το ύφος τους είναι πάντρεμα του έντεχνου και του rock ελληνόφωνου ρεπερτορίου.


Αλλα 3μέλη όμως έπρεπε να πλαισιώνουν το σχήμα. Μπασίστας - Aντώνης Μπίτρος : εχει groove, έχει δικό του προσωπικό ύφος, και γνωρίζει πώς να προσαρμόσει το παιξιμό του ανάλογα με το υφος του κομματιού. Drummer - Δημήτρης Ασημακόπουλος : έχει θορυβώδη παρουσία,είναι γεμάτος ενέργεια και στο κάθε λεπτό παρασύρει τον κόσμο μαζί του. Κιθαρίστας Ηλεκτρικός-Ακουστικός - Γιώργος Ρίζος : παίζει με την ψυχή του και κάνει τον ήχο της κιθάρας του μια ηλεκτρική κραυγή της ανθρώπινης ψυχής.

Το Μάιο του 2012 μετά από πολλές ανακατατάξεις μέσα στο σχήμα παίρνουν οι δυό τους την απόφαση να προχωρήσουν δισκογραφικά και να κάνουν το μεγάλο βήμα.Το πρώτο τους τραγούδι είχε σκοπό να εκφράσει την επιθυμία που έχει ο καθένας μας για απόδραση από την καθημερινότητα σε αυτές τις δύσκολες εποχές. Μας παρουσιάζουν το «Θέλω να φύγω» σε στίχους Ευδοξίας Δήμου και μουσική Καψαλάκη Νικόλαου-Ευδοξίας Δήμου. Την Ενορχήστρωση έκανε ο Θανάσης Καραμπίνας και την μουσική επιμέλεια της παραγωγής την είχε ο Καψαλάκης Νίκος.

Μέσα στο 2013-2014 θα μας παρουσιάσουν το digital single «Θέλω να φύγω» το οποίο θα αποτελείται από 3 τραγούδια.
FACEBOOK https://www.facebook.com/33Strofes
TWITTER https://twitter.com/33STROFESBAND
YOUTUBE http://www.youtube.com/user/33STROFESBAND

Share this post

About Music Scene on Air

Music Scene on Air by Mousikos Dromeas digital press Google+.

http://go.linkwi.se/z/11376-1/CD13821/?
About - Privacy Policy - Contact us
Copyright © 2013 Music Scene οn Air . by Mousikos Dromeas
Proudly Powered by Mousikos Dromeas .
back to top