Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Χάρης Πανόπουλος - Εσπέρα

Posted at   3:49:00 μ.μ.  |  in   Χάρης Πανόπουλος


Σας παρουσιάζουμε το νέο single του Χάρη Πανόπουλου, με τίτλο "Εσπέρα".


Ο Γιώργος Καραμήτρος μελοποίησε το γνωστό ποίημα του Κώστα Καρυωτάκη και μαζί με τον Γιάννη Βαβάτσικο στο βιολί, τον Νίκο Καραδοσίδη στο πιάνο και την εκπληκτική φωνή του Χάρη Πανόπουλου, δημιούργησαν ένα υπέροχο άκουσμα.

 ΕΣΠΕΡΑ - VIDEO on Youtube    


Who is:
ΧΑΡΗΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Χάρης Πανόπουλος είναι ένας νέος τραγουδοποιός –ερμηνευτής μόλις 21 χρονών με μια πλούσια για την ηλικία του καλλιτεχνική δραστηριότητα ,που έχει αφήσει το στίγμα της σε πολλές μουσικές σκηνές της Δυτικής Αθήνας.
Με σπουδές στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών και σπουδές λαούτου με δάσκαλο τον Γιάννη Κακλή, ο Χάρης κάνει την πρώτη επίσημη ερμηνευτική του απόπειρα με ένα τραγούδι «αλήθειας» για τις πράσινες γραμμές της Κύπρου και όχι μόνο, σε στίχους της Ελένης Σιούφτα και μουσική του Γιάννη Κακλή.

Οι πρόσφατες κυκλοφορίες του, τα singles «Πράσινες γραμμές» και «Εσπέρα», αγαπήθηκαν αμέσως , καθώς αποτελούν εξαίρετα δείγματα ενός καλλιτέχνη που έχει πολλά να πεί…….

Η αγάπη του κόσμου αποτυπώνεται και στις ζωντανές του εμφανίσεις, με πρόσφατο παράδειγμα την συναυλία του Θέατρο Πέτρας, σε μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη σε όποιον είχε την τύχη να την παρακολουθήσει.

                                             ΧΑΡΗΣ  ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ - OFFICIAL LINKS

                                                                           

Share this post

About Music Scene on Air

Music Scene on Air by Mousikos Dromeas digital press Google+.

http://go.linkwi.se/z/11376-1/CD13821/?
About - Privacy Policy - Contact us
Copyright © 2013 Music Scene οn Air . by Mousikos Dromeas
Proudly Powered by Mousikos Dromeas .
back to top