Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

TΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ - "ΣΤ΄ ΑΛΗΘΕΙΑ" - Τραγούδι και Επίσημο Βίντεο Κλιπ

Posted at   6:17:00 μ.μ.  |  in   Video clip

Η πρόσφατη κυκλοφορία από την ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ με τίτλο "ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ", ξεχώρισε και χάρισε στο συγκρότημα μία θέση στα airplay πολλών ραδιοφωνικών σταθμών σε όλη την Ελλάδα. 

Ανάμεσα στα τραγούδια που ξεχώριζουν είναι και το "ΣΤ΄ΑΛΗΘΕΙΑ"..

Παράλληλα κυκλοφόρησε και το επίσημο video clip του τραγουδιού
το οποίο μπορείτε να δείτε στο παρακάτω link του ΥouΤube.


Περισσότερες πληροφορίες για την ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ απο τα παρακάτω επίσημα links τους.

                                               

Τρίτη Εποχή

Το μουσικό σχήμα ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ, ιδρύθηκε τον Οκτώβρη του 2007.

Τα μέλη του, μετά από μια μακρόχρονη πορεία με μπάντες της ποπ, ροκ και έντεχνης μουσικής σκηνής, συγκεντρώθηκαν και δημιούργησαν την ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ.

Από την ημέρα ίδρυσής του, το σχήμα έχει συμμετάσχει σε συναυλίες δήμων, πολιτιστικών κέντρων, συλλόγων, έχει εμφανιστεί σε παρα πολλα κλαμπ και σε όλες τις μεγάλες μουσικές σκηνές στην Ελλάδα, με αποκορυφωμα την εμφανιση του σχηματος στο Μεγαρο Μουσικης Αθηνων. Σε αυτό το διάστημα έχει συνεργαστεί και συνεργαζεται με πολλούς και μεγάλους καλλιτέχνες του χώρου.

Δισκογραφία: Όμορφη Μέρα

Η ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ ως πρωτοεμφανιζόμενο σχήμα στην Ελληνική δισκογραφία κυκλοφορεί την πρωτη προσωπικη της δουλεια με τίτλο « Όμορφη Μέρα». Ο ήχος του δίσκου είναι μοναδικός με εννεα ολοκαίνουριες μουσικές συνθέσεις που ξεφεύγουν από τα σημερινά δεδομένα προσφέροντας πρωτότυπες μελωδίες και έξυπνο στίχο. Κάθε κομμάτι είναι κι ένα διαφορετικό μουσικό ταξίδι, όπως για παράδειγμα το ομονυμο κομματι του δισκου (Ομορφη Μερα) το οποιο παιζεται σε ολα τα ραδιοφωνα ηδη τρια χρονια συνεχως και ειναι ενα απο τα αγαπημενα τραγουδια των παραγωγων, αλλα και αλλα οπως το (Στ αλήθεια) και η (Αναλώσιμη γενιά) που παίζονται στους περισσότερους ραδιοφωνικούς σταθμούς Πανελλαδικά.

Επίσης, δυο κομμάτια του σχήματος κυκλοφορούν ήδη σε δύο δισκογραφικές συλλογές σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Στη συλλογή ¨Άνευ Όρων¨ κυκλοφορεί πανελλαδικά το τραγούδι (Αν Είσαι μόνος Απόψε) και στη συλλογή “ROCK 4LIFE” κυκλοφορεί σε ΗΠΑ, Καναδά αλλά και στο διαδίκτυο το τραγούδι (Μέρες Πολλές)

Κάθε Συναυλία Είναι Γιορτή !

Το μουσικό σχήμα ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ κατέχει ένα ρεπερτόριο άνω των εκατόν πενήντα διασκευών με ελληνικό και ξένο στίχο, από την ποπ, σύγχρονη ποπ ροκ, και έντεχνη μουσική σκηνή, το οποίο και μοιράζεται με το κοινό με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Το σχήμα ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ σε κάθε του εμφάνιση διατηρεί μια διαφορετική προσέγγιση προς το κοινό αφού πιστεύει πως η μουσική είναι τρόπος επικοινωνίας με τον κόσμο, γι’ αυτό και ο κόσμος συμμετέχει πάντα βάζοντας τη δική του πινελιά στο τελικό αποτέλεσμα. Κάθε συναυλία της ΤΡΙΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ δεν μοιάζει ποτέ με την προηγούμενη κι αυτό γιατί ο κόσμος που συμμετέχει αλλάζει πάντα τα δεδομένα μιας τυπικής συναυλίας.

Αυτό το διάστημα το σχήμα ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ ετοιμάζει ένα πολύ πρωτότυπο πρόγραμμα το οποίο θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και πραγματικά θα σας παρασύρει μακριά από την καθημερινότητα.

Έλα κι εσύ να πάρεις μέρος σε αυτή τη μοναδική εμπειρία που ονομάζεται ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ.


Share this post

About Music Scene on Air

Music Scene on Air by Mousikos Dromeas digital press Google+.

http://go.linkwi.se/z/11376-1/CD13821/?
About - Privacy Policy - Contact us
Copyright © 2013 Music Scene οn Air . by Mousikos Dromeas
Proudly Powered by Mousikos Dromeas .
back to top