Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013

Κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ των On The Road

Posted at   9:11:00 π.μ.  |  in   On The Road


Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά κυκλοφορεί πλέον και θα την βρείτε σε κάθε τους εμφάνιση. Το CD περιέχει 9 τραγούδια από τις LIVE εμφανίσεις τους στο μπαρ BARωδος της Θεσσαλονίκης και το STUDIO M.A.D productions .

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά των On The Road κυκλοφορεί πλέον και θα την βρείτε σε κάθε τους εμφάνιση. Το CD περιέχει 9 τραγούδια από τις LIVE εμφανίσεις τους στο μπαρ BARωδος της Θεσσαλονίκης και το STUDIO M.A.D productions .

Το τραγούδι Χορός των Ξωτικών είναι προσαρμογή στίχων σε κείμενο του Τζ. Ρ. Ρ . Τάλκιν / εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ . Αυτό το καλοκαίρι οι ON THE ROAD παίζουν σε γνωστά και αγαπημένα στέκια σε όλη την Ελλάδα , καθώς και δίπλα στον Νίκο Ζιώγαλα με τον οποίο συνεχίζουν και φέτος τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις.

Ο Σωκράτης Μάλαμας τους έδωσε την ευκαιρία σε καλοκαιρινές εμφανίσεις ( Αθήνα – Θεσσαλονίκη ) να συμμετέχουν στο πρόγραμμα του το 2012. Έχουν στο ενεργητικό τους αμέτρητες ώρες εμφανίσεων σε μουσικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα με αποτέλεσμα να έχουν διανύσει αρκετά χιλιόμετρα στους δρόμους. Από το λόγο αυτό προέκυψε και το όνομά τους On The Road.

Το συγκρότημα έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως : ο Β. Γερμανός, ο Ν. Ζιώγαλας, ο Δ. Τσακνής, ο Γ. Μηλιώκας … Το 2008 παρουσίασαν μέρος της δουλείας τους στο «Παρά θιν' αλός» προσκεκλημένοι του Γιώργου Ανδρέου μαζί με τους: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Χρήστο Θηβαίο, Γεωργία Νταγάκη, Σταύρο Σιόλα και Ορέστη Ντάντο. Τον Μάιο του 2009 άνοιξαν τη συναυλία των TEN YEARS AFTER σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Συμμετέχουν με το τραγούδι ¨Μέλισσα¨ στο δίσκο «Όλα είναι αλλού» του μουσικοσυνθέτη Βαγγέλη Κοντόπουλου μαζί με τους Χρήστο Θηβαίο και Αλκίνοο Ιωαννίδη.

Ενορχήστρωση – Παραγωγή : Παρασκευάς Θεοδωράκης , Δημήτρης Χατζηδημητρίου, Βαγγελης Κοντοπουλος, Πετρονικολός Παναγιώτης

Ηχοληψία , Μίξεις , Mastering :Βαγγελης Κοντοπουλος, Πετρονικολός Παναγιώτης

Η μίξη και το mastering έγιναν στο Studio Sierra.

Συμμετέχουν φιλικά : Ο Νίκος Ζιώγαλας φωνητικά στο τραγούδι Πικροδάφνη .

Η Λίνα Τσομκοπούλου στο σχεδιασμό του εξώφυλλου.

Έπαιξαν οι μουσικοί : Αλέκος Σπανίδης : Τύμπανα.
Βαγγέλης Κοντόπουλος : ηλεκτρικά μπάσα .

Δημήτρης Χατζηδημητρίου : φωνή , πλήκτρα , πιάνο.
Παρασκευάς Θεοδωράκης : φωνή και ακουστική κιθάρα.

Στίχοι : Παρασκευάς Θεοδωράκης , Δημήτρης Χατζηδημητρίου , Γιώργος Οικονόμου Φοίβη Φαιτά , Μιχάλης Μήτος.

Share this post

About Music Scene on Air

Music Scene on Air by Mousikos Dromeas digital press Google+.

http://go.linkwi.se/z/11376-1/CD13821/?
About - Privacy Policy - Contact us
Copyright © 2013 Music Scene οn Air . by Mousikos Dromeas
Proudly Powered by Mousikos Dromeas .
back to top