Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Οι Ρόδες United ανοίγουν τους Groundation

Posted at   12:05:00 μ.μ.  |  in   live

H είδηση ότι οι Groundation έρχονται στην Ελλάδα για δυο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι ήδη γνωστή. Όσο περιμένουμε την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων, η προσθήκη των Ρόδες United στο line up της Αθήνας πιστοποιεί ότι αυτή η συναυλία θα είναι μοναδική!


Τελευταία έχει αποφασίσει ότι δεν υπάρχουν όρια στο τι θα παίζει πάνω στη σκηνή και οι καταπληκτικοί μουσικοί που αποτελούν τις Ρόδες United συμμερίζονται την άποψή του, και αποτελούν το όχημα που υλοποιεί όλες τις απίθανες ιδέες του. Όλα αυτά αποτελούν εγγύηση για ένα εκρηκτικό live, τον πιο αρμόδιο μουσικό πρόλογο πριν υποδεχτούμε στη σκηνή τους μοναδικούς Groundation.Οι Ρόδες United, το συγκρότημα που πάντρεψε το hip hop με την ιδιοσυγκρασία μιας μπάντας, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, θα βρεθούν το Σάββατο 31 Αυγούστου, με full band επί σκηνής, θα παίξουν τα παλιά αγαπημένα κομμάτια, που έκαναν τις Ρόδες θρυλικές στο δεύτερο μισό των 00s, κομμάτια από το Cheap Scienceκ αι από το project του Νικήτα Κλιντ , Moriginal Champ System, αλλά, το σημαντικότερο, νέο υλικό.

Όσοι έχουν δει live τους, ξέρουν τι να περιμένουν: Roots, απροσδόκητες διασκευές, ροκενρολ, και ένα soundsystem πάρτυ πάνω σε μια σκηνή όπου συνδυάζονται επίσης λαϊκό πάλκο, βαλκανικό πανκ, μπιτμποξ και ρεμπέτικο ανακατεμένο με ραπ.

Ποιος θα το πίστευε: Ο Νικήτας Κλιντ έχει ήδη κλείσει είκοσι χρόνια ενεργούς παρουσίας στην εγχώρια σκηνή – πρόκειται πια για έναν πρωτοπόρο του ελληνικού χιπ χοπ, έναν άρχοντα της ρίμας του δρόμου. Η σχέση του βέβαια με αυτό που λέμε τέχνη, είναι πολύ πιο ευρεία. - ζωγραφίζει, αγαπάει την ποπ κουλτούρα, πειραματίζεται με την παράδοση και πιστεύει ότι η μουσική είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για να ανοίγει κανείς το μυαλό του.

Info
Αθήνα, Σάββατο 31 Αυγούστου 2013, Βοτανικός Live Stage Θεσσαλονίκη, Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, Στρατόπεδο Κόδρα, Καλαμαρία

Περισσότερες πληροφορίες για τα opening acts θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
Εισιτήρια
E-tickets από 13 ευρώ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 15 ευρώ / ΤΑΜΕΙΟ 20 ευρώ
Σημεία Προπώλησης
Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς)
τηλ. 210 3608 366
Θεσσαλονίκη
ΙΑΝΟΣ
Καταστήματα: Κέντρου Αριστοτέλους 7, Καλαμαριάς και Cosmos
Ticket House, Μητροπόλεως 102, τηλ. 2310 264 880
Stereodisc, Αριστοτέλους 4
Lotus Records Store, Σκρα 7
Rover Bar, Σαλαμίνος 6, Λαδάδικα
Ανατολικό, Καλαμαριά
Τηλ. πληροφοριών: 2310 510 081, 2310 365 424, 2310 441 601

Share this post

About Music Scene on Air

Music Scene on Air by Mousikos Dromeas digital press Google+.

http://go.linkwi.se/z/11376-1/CD13821/?
About - Privacy Policy - Contact us
Copyright © 2013 Music Scene οn Air . by Mousikos Dromeas
Proudly Powered by Mousikos Dromeas .
back to top