Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

PG ‘n’ IVIE και το νέο τους single "ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ"

Posted at   1:04:00 π.μ.  |  in   PG 'n' IVIE

Σας παρουσιάζουμε τους PG 'n' IVIE και το νέο τους single "ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ".
Ο Παντελής Γαργουλάκης και η Ειρήνη Ζέρβα, μας προσφέρουν μία
υπέροχη μπαλάντα και μας καλούν να την απολαύσουμε παρέα.

Μουσική - Ενορχήστρωση:
 Παντελής Γαργουλάκης
Στίχοι: Ειρήνη Ζέρβα




Οι PGnIVIE αποτελούνται από τους Παντελή Γαργουλάκη και Ειρήνη Ζέρβα.

Ο Παντελής Γαργουλάκης κατέχει σημαντική εμπειρία στην διδασκαλία ηλεκτρικής κιθάρας, ηλεκτρικού μπάσου, μοντέρνας θεωρίας και αρμονίας την οποία απέκτησε παραδίδοντας μαθήματα από το έτος 2000.Από το έτος 2003 είναι καθηγητής ηλεκτρικής κιθάρας, ηλεκτρικού μπάσου, σύγχρονης θεωρίας και αρμονίας στο Πυθαγόρειο Ωδείο.
Επίσης επιμελείται πολλά μουσικά σύνολα (group) σύγχρονης μουσικής που απαρτίζονται από μαθητές του (σπουδαστές του Πυθαγόρειου ωδείου), τα οποία παρουσιάζονται σε συναυλίες σε επιλεγμένες μουσικές σκηνές και συναυλιακούς  χώρους με μεγάλη επιτυχία.. Έχει εμφανιστεί σε πάρα πολλές συναυλίες, φεστιβάλ και μουσικές σκηνές στην Αθήνα και σε διάφορα μέρη της Ελλάδας με ποικίλα μουσικά σχήματα (rock, blues, funk, jazz, ethnic, latin κ.α.) από το 1990.

Η Ειρήνη Ζέρβα παίζει κλασικό πιάνο επιπέδου πτυχίου και είναι κάτοχος διπλώματος μονωδίας με άριστα παμψηφεί και πρώτο βραβείο.
Έχει εργαστεί ως ηθοποιός στα μιούζικαλ «Grease» με τη Θέμιδα Μαρσέλου (2003-04 ως Rizzo) στην «Annie» με την Μαριάννα Τόλη (2006-07 ως Annie) όπως και στο «TheSecretGarden» (2007-08  ως Colin) και στο Escape με τη Σία Κοσκινά (2008-09 ως Ιουλιέτα) κά.
Έχει συνεργαστεί με διάφορα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και έχει εργαστεί και ως τραγουδίστρια στον Σταυρό του Νότου για δύο χρονιές όπως επίσης και σε άλλες μουσικές σκηνές της Αθήνας.



Share this post

About Music Scene on Air

Music Scene on Air by Mousikos Dromeas digital press Google+.

http://go.linkwi.se/z/11376-1/CD13821/?
About - Privacy Policy - Contact us
Copyright © 2013 Music Scene οn Air . by Mousikos Dromeas
Proudly Powered by Mousikos Dromeas .
back to top