Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Συναυλία αλληλεγγύης για τους άστεγους

Posted at   6:22:00 μ.μ.  |  in   live


Σε κλίμα συμβολικής αλληλεγγύης και έμπρακτης συμπαράστασης πραγματοποιείται, για δεύτερη χρονιά, στο Bolivar Beach Bar, συναυλία για τους αστέγους της πόλης μας. Καλλιτέχνες και γνωστοί djs ενώνουν τη μουσική και τις φωνές τους σε μία δυνατή μουσική εκδήλωση αφιερωμένη σε εκείνους που περισσότερο από όλους βιώνουν την φτώχεια και την κοινωνική απομόνωση.

Είναι γεγονός ότι στις μέρες μας, η ανεργία και η φτώχεια γίνονται ολοένα κοινός παρανομαστής ζωής ενώ οι άστεγοι αποτελούν πλέον καθημερινή εικόνα στην πόλη μας, στην γειτονιά μας. Στον αντίποδα, λοιπόν, των δραματικών επιπτώσεων της κρίσης, η αλληλεγγύη και ο εθελοντισμός στέλνουν μηνύματα ελπίδας σε μια κοινωνία που καθημερινά βάλλεται, διαφοροποιείται, δοκιμάζεται... Η μουσική -για ακόμα μια φορά- μας ενώνει σε μια κοινή προσπάθεια!

Στη συναυλία που θα γίνει το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Μπάμπης Στόκας, Ορφέας Περίδης, Κίτρινα Ποδήλατα, Flush Royale και γνωστοί Dj's ραδιοφωνικών σταθμών της Αθήνας "Σπίτι είναι όπου είναι η καρδιά" Γι αυτό δώσε κι εσύ το παρόν σε ένα μουσικό ταξίδι με σύμμαχο τον εθελοντισμό, οδηγό την ευαισθησία και προορισμό ένα καταφύγιο αγάπης!

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν είναι αρωγή προς το Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων της Οργάνωσης «ΚΛΙΜΑΚΑ».

Info
Που: Bolivar, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Πότε: Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

Ώρα έναρξης: 22:00

Τιμή προπώλησης εισιτηρίων: 3 ευρώ


Είσοδος: 5 ευρώ

Τα εισιτήρια στην ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ κοστίζουν 3 ευρώ

Σημεία Προπώλησης
Σε ΟΛΑ τα καταστήματα PUBLIC
Ticket House, Πανεπιστημίου 42
Bolivar Beach Bar, Ακτή του Ήλιου


Το Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων της Οργάνωσης «ΚΛΙΜΑΚΑ» είναι μια πρωτοβουλία του φορέα η οποία στηρίζεται αποκλειστικά σε δωρεές και εθελοντική προσφορά. Λειτουργεί από το 2001 παρέχοντας πολύπλευρη υποστήριξη σε αστέγους καθώς και σε άτομα ή/και οικογένειες που αντιμετωπίζουν το φάσμα της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού. Στο πλαίσιο του προγράμματος λειτουργεί το Κέντρο Στήριξης Αστέγων και ο Ξενώνας φιλοξενίας Αστέγων ενώ παράλληλη και συμπληρωματική δράση είναι το Εργαστήριο Ανακύκλωσης Χαρτιού στο οποίο απασχολούνται (με μηνιαίο εισόδημα και κοινωνική ασφάλιση) φιλοξενούμενοι του Ξενώνα Αστέγων.

Στο Bolivar Beach Bar φτάνεις πολύ εύκολα και με τα λεωφορεία που διέρχονται από την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος καθώς και με το τραμ (στάση Καλαμάκι). Σας περιμένουμε κάθε μέρα από τις 08.00 (το πρωί) ως αργά το βράδυ

Share this post

About Music Scene on Air

Music Scene on Air by Mousikos Dromeas digital press Google+.

http://go.linkwi.se/z/11376-1/CD13821/?
About - Privacy Policy - Contact us
Copyright © 2013 Music Scene οn Air . by Mousikos Dromeas
Proudly Powered by Mousikos Dromeas .
back to top