Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Nomisma νέο τραγούδι - "Σε αυτή την πόλη"

Posted at   11:33:00 π.μ.  |  in   Nomisma

Οι Nomisma ή αλλιώς ο Νίκος και η Leida που στις αρχές Μαρτίου μας δήλωναν ότι αποχωρούν ως group από τα μουσικά δρώμενα της Ελλάδας, έρχονται να μας εκπλήξουν με ένα νέο τους τραγούδι με τίτλο "Σ' αυτή την πόλη" και να έτσι να δώσουν χαρά στους fun του μουσικού συγκροτήματος.






Ο Νίκος και η Leida ασχολήθηκαν ενεργά με τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία. Είναι και δύο ερμηνευτές, αφού η αγάπη τους για το τραγούδι τους οδήγησε και σ'αυτό το δρόμο. Γι'αυτό και όταν δημιούργησαν το συγκρότημά τους το ονόμασαν NOMISMA, μια λέξη που υποδηλώνει αυτήν ακριβώς τη διπλή τους διάσταση.
Ο Νίκος τραγουδάει και παίζει πνευστά (κλαρίνο, σαξόφωνο, φλάουτο και φλογέρα), είναι απόφοιτος μουσικού λυκείου και έχει πτυχίο στο παραδοσιακό κλαρίνο. Εργάστηκε σαν αναπληρωτής καθηγητής παραδοσιακού κλαρίνου σε μουσικό γυμνάσιο - λύκειο .
Η Leida τραγουδάει και παίζει βιολί το οποίο αγκάλιασε σε ηλικία 5 ετών.Είναι απόφοιτος μουσικού λυκείου. Αφού πήρε δίπλωμά βιολιού απʼ το Ελληνικό ωδείο Αθηνών, εργάστηκε στη συμφωνική ορχήστρα του δήμου Αθηνών, στα μουσικά σύνολα της ΕΡΤ.
Αγαπημένη τους ασχολία είναι να γράφουν και να παίζουν μαζί μουσική και δυνατό τους στοιχείο είναι φυσικά η μοναδική σκηνική παρουσία καθώς το show που παρουσιάζουν όταν εμφανίζονται είναι μοναδικό.

Το Νοέμβρη του 2007 κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους προσωπικό δίσκο με τίτλο "Φιλικά". Το τραγούδι που ήδη έχει ξεχωρίσει με τίτλο "ΟΝΕΙΡΑ" είναι διασκευή του πασίγνωστου "ΑΜ FENSTER" των CITY.







Οι Nomisma πρόσφατα έβγαλαν ανακοίνωση, η οποία αναφέρεται στην πορεία του συγκροτήματος ως τώρα και τη "διάλυσή" του, ενώ αυτές τις ημέρες πραγματοποιεί τις τελευταίες του εμφανίσεις και κυκλοφορεί ακόμη ένα κομμάτι, από τη δισκογραφική εταιρεία "Polymusic", με τίτλο "Χορεύεις"! δείτε περισσότερα :  http://mousikosdromeas.blogspot.gr/2012/03/nomisma.html 

Share this post

About Music Scene on Air

Music Scene on Air by Mousikos Dromeas digital press Google+.

http://go.linkwi.se/z/11376-1/CD13821/?
About - Privacy Policy - Contact us
Copyright © 2013 Music Scene οn Air . by Mousikos Dromeas
Proudly Powered by Mousikos Dromeas .
back to top