Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

EVALINE ... "PICKING IT UP"

Posted at   9:26:00 μ.μ.  |  in   Evalin

Ακόμα ένα τραγούδι από τους EVALINE ... "PICKING IT UP"

Τους λατρέψαμε με το τραγούδι "THERE - THERE" που έγινε γνωστό σε κάθε γωνιά της γης.
Το τραγούδι "There there" επιλέχθηκε για την τηλεοπτική διαφημιστική καμπάνια του UEFA 2012 για το 'Swap your Jersey - show Respect' campaign .

Προερχόμενοι από την Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών και κινούμενοι στο χώρο του Ambient Rock, έχουν στο ενεργητικό τους live εμφανίσεις παγκοσμίως δίπλα σε σημαντικά ονόματα, όπως Placebo, Deftones, Neon Trees, Dredg, Young guns, Paper Torgues, και συμμετείχαν ως το support σχήμα στην Πανευρωπαική περιοδεία των Bush το Νοέμβριο 2011.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το νέο τους cd με τίτλο "Woven Material". Εμείς σας παρουσιάζουμε ακόμα ένα τραγούδι που συμπεριλαμβάνεται στο νέο cd με τίτλο "Picking it up".






To cd διατίθεται στα iTunes, σε διαδικτυακά καταστήματα της Rivermann και από την ΕΜΙ Records.

Οι ΕVALINE θα βρίσκονται στη χώρα μας για μια μοναδική συναυλία στις 13 Οκτωβρίου 2012 στο GAGARIN 205 Live Music Space, στην Αθήνα, μια διοργάνωση της Spicy.

Δείτε και το τηλεοπτικό UEFA spot.






Οι EVALINE είναι ένα ροκ συγκρότημα από την Καλιφόρνια που σχηματίστηκε από τους παιδικούς φίλους Perry (Vocals), Dominic DiCiano (Guitar), Steven Pedersen (Bass), Christian Lewis (Guitar) και τα αδέρφια Petersen Greg (drums) και Dan (guitar). Οι γεμάτες ενέργεια συναυλίες τους, σημείωσαν σημαντική επιτυχία στην Ευρώπη το 2011.

Μόλις αποφοίτησαν, οι Evaline κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP: Postpartum Modesty, a Portrait of Skin στην Maverick (label της Madonna). Η συμμετοχή τους σε δύο Warped tours και στην Taste of Chaos περιοδεία συνέβαλε στην συγκρότηση ενός δυνατού fanbase στις ΗΠΑ. To 2011 oι Evaline κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους άλμπουμ WOVEN MATERIAL. Περιλαμβάνει τα κομμάτια *BENEATH THE FIRE* (iTunes Single of The Week στις ΗΠΑ) και 'THERE THERE' (iTunes Single of the Week στην Μ. Βρετανία). Το άλμπουμ έφτασε το νούμερο 8 στο iTunes Rock chart και το νούμερο 43 στο Billboard Heatseekers chart.

Το συγκρότημα έχει στο ενεργητικό του live εμφανίσεις δίπλα στους Linkin Park, Bush, Deftones, Neon Trees, Dredg, Placebo, Young Guns και My Chemical Romance. Ο συναυλιακός τους κατάλογος είναι μακρύς με εμφανίσεις στα πιο ξακουστά φεστιβάλ παγκοσμίως όπως τα SXSW 2011, Hard Rock Calling (London), T in The Park (Scotland), Werchter (Belgium), Hurricane/Southside (Germany), Arras Festival με τους Coldplay (France) ενώ οι My Chemical Romance τους διάλεξαν ως το support τους στο iTunes Festival του Λονδίνου.

Πέρα από τις συναυλίες τους σε Αμερική και Ευρώπη, οι Evaline εμφανίστηκαν στο Music Matters στην Σιγκαούρη και στο *MTV EXIT *στις Φιλιππίνες με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού στο φλέγον ζήτημα της παράνομης διακίνησης, εκμετάλλευσης και εμπορίας του ανθρώπινου σώματος.

Το WOVEN MATERIAL κυκλοφορεί από την *EMI* στην Ελλάδα και είναι διαθέσιμο στο *iTunes*.

Γνωρίστε τους καλύτερα μέσα από τα παρακάτω επίσημα links και videos τους.

http://www.evaline.co.uk/

http://www.facebook.com/we.are.evaline

http://evaline.tumblr.com

www.soundcloud.com/evalinemusic

http://www.youtube.com/evalinemusic

http://kellervision.tv/site.html#/loudville/VideoModule/187

INTERVIEW AT KELLERVISION.TV

Video Clip "Picking It Up" - http://www.youtube.com/watch?v=uhYNbmfLucs

'There There' - http://www.youtube.com/embed/Zoc3K4W9ahE

'Beneath The Fire' promo video-
http://www.youtube.com/user/EVALINEMUSIC#p/c/0D79976D7E998F94/5/CD_G4eMFukI<http://www.youtube.com/user/EVALINEMUSIC>

'Patterned' live from SxSW 2011-
http://www.youtube.com/watch?v=UJSCEXLOqyg&feature=related

Share this post

About Music Scene on Air

Music Scene on Air by Mousikos Dromeas digital press Google+.

http://go.linkwi.se/z/11376-1/CD13821/?
About - Privacy Policy - Contact us
Copyright © 2013 Music Scene οn Air . by Mousikos Dromeas
Proudly Powered by Mousikos Dromeas .
back to top