Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012

Βαλάντω Τρύφωνος - Να Μου Εξηγήσεις

Posted at   2:29:00 μ.μ.  |  in   Βαλάντω Τρύφωνος

Η νέα επιτυχία της Βαλάντως, σε σύνθεση Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους της Ελεάνας Βραχάλη, οπτικοποιήθηκε και έχει ήδη κυκλοφορήσει.
Τη σκηνοθεσία ανέλαβε το εγνωσμένης αξίας σκηνοθετικό δίδυμο, Δημήτρης Πλατανιάς και Γιάννης Παπαδάκος. Το αποτέλεσμα, όπως θα δείτε, εξαιρετικό!

Η Βαλάντω Τρύφωνος γεννήθηκε τον Μάρτη του 1988 στη Λευκωσία της Κύπρου! Σε ηλικία μόλις πέντε ετών ξεκίνησε μαθήματα πιάνου, αρμονίας, θεωρίας και σολφέζ. Το 2010 συμμετείχε στο talent show "Greek Idol" όπου της δόθηκε η ευκαιρία να δείξει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό τις φωνητικές της ικανότητες και λίγο μετά η υποστήριξη του κοινού να την οδηγήσει στη νίκη.

Τον Οκτώβρη του 2011 ξεκινάει η συνεργασία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε επίπεδο εμφανίσεων τόσο σε Ελλάδα και Κύπρο όσο και στη περιοδεία του σε Ευρώπη και Αμερική! Το καλοκαίρι του 2012 εκτός από την συμμετοχή της στην καλοκαιρινή περιοδεία του Μιχάλη, μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει την Βαλάντω. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αναγνωρίζοντας γι' ακόμα μια φορά το ταλέντο της, υπογράφει τη μουσική στο νέο της δισκογραφικό ξεκίνημα με το τραγούδι "Να Μου Εξηγήσεις" σε στίχους της Ελεάνας Βραχάλη.

Share this post

About Music Scene on Air

Music Scene on Air by Mousikos Dromeas digital press Google+.

http://go.linkwi.se/z/11376-1/CD13821/?
About - Privacy Policy - Contact us
Copyright © 2013 Music Scene οn Air . by Mousikos Dromeas
Proudly Powered by Mousikos Dromeas .
back to top