Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Mad Video Music Awards 2012

Posted at   3:26:00 μ.μ.  |  in   Mad Video Music Awards 2012 by Vodafone

Πραγματοποιήθηκαν χθες για 9η συνεχή χρονιά, τα βραβεία Mad Video Music Awards 2012, στο κατάμεστο γήπεδο του Tae Kwon Do.
Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2012 BY VODAFONE ασχολήθηκαν με το trending topic της χρονιάς: την Ελλάδα. Την Ελλάδα των νέων. Αυτή που δημιουργεί, τα καταφέρνει, εμπνέει και εμπνέεται και πάνω απ όλα αντιστέκεται στην απαισιοδοξία! Το φετινό σύνθημα ήταν: Young Greece.


Την βραδιά παρουσίασε ο Θέμης Γεωργαντάς με την Μαίρη Συνατσάκη, ενώ πρώτη στη σκηνή ανέβηκε η Demy, με ένα κάτασπρο φόρεμα, το οποίο έκλεψε τις εντυπώσεις. Το ίδιο και το remix που ερμήνευσε με τους The Fade!

Στη συνέχεια, στη σκηνή ανέβηκαν Οnirama και Ήβη Αδάμου, με την νεαρή τραγουδίστρια να φορά μαύρο κορσέ και εφαρμοστό παντελόνι με μαύρες και φούξια ρίγες, και το Θοδωρή Μαραντίνη να κρεμιέται από το γερανό και να πετά το σακάκι του!

Τρίτη κατά σειρά live εμφάνιση, αυτή των Lucky Man Project και της Ελευθερίας Ελευθερίου, με την νεαρή τραγουδίστρια πιο «καυτή» από ποτέ, με ένα μαύρο σουτιέν και καυτό μαύρο σορτσάκι αλά κορσέ από κάτω.

Τέταρτη ακολούθησε η Shaya, με τους House Twins και Slick Beats ντυμένη στα κάτασπρα με άφρο look και super sexy εμφάνιση αλά Tina Turner.

Είδαμε και τον Δήμο Αναστασιάδη με τους Koza Mostra, σε ένα πολύ χορευτικό remix, ενώ επόμενη εμφάνιση αυτή των Otherview και του Γιώργου Σαμπάνη, που έκλεψαν τις εντυπώσεις, με το… «μπαλέτο» τους, και την Κρυσταλλία πιo sexy από ποτέ σε ρόλο… μπαλαρίνας.

Super sexy εμφάνιση, αυτή του ΜΗΔΕΝΙΣΤΗ με τους Professional Sinnerz και γυμνόστηθα αγόρια se pole dancing!

Στη σκηνή στη συνέχεια εμφανίστηκαν Claydee, Κώστας Μαρτάκης και Ειρήνη Ψυχράμη,τργουδώντας… mamacita mamacita buena σε μια πολύ «καυτή» εμφάνιση, με τις γυναίκες της παρέας να κλέβουν την παράσταση, και τον Κώστα Μαρτάκη να μας θυμίζει… Λατίνο με μαύρο αμάνικο εφαρμοστό φανελάκι και ξυρισμένο κεφάλι!

Ωστόσο η εμφάνιση που έκοψε την ανάσα όλων, ήταν αυτή της Έλενας Παπαρίζου, η οποία ερμήνευσε μια πολύ ωραία μπαλάντα, φορώντας μια ολόσωμη καταπράσινη φόρμα, με φόντο ένα άσπρο πιάνο.

Από τις πιο hot χορογραφίες της βραδιάς, αυτή της Κατερίνας Στικούδη με τον Νίκο Γκάνο, που ανέβασε κι άλλο τη θερμοκρασία, με την τραγουδίστρια να εμφανίζεται με μια κατακόκκινη κάπα και από μέσα να φορά ένα super καυτό σορτσάκι και άσπρο κορσέ που τόνιζε το πλούσιο μπούστο της!

Εμφάνιση- έκπληξη, αυτή της Μαίρης Συνατσάκη με τις ΜΕΛΙΣΣΕΣ, η οποία έκανε μια πολύ… hip hop εμφάνιση σχεδόν αγνώριστη και πολύ sexy τραγουδώντας… jump around!

Από τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς οπως κάθε χρόνο, η στιγμή του Σάκη Ρουβά, ο οποίος ερμήνευσε τη νέα του μεγάλη επιτυχία «Τώρα», με τις Ρουβίτσες να ζητωκραυγάζουν ενθουσιασμένες.

Από τις πιο hot εμφανίσεις αυτή της Δέσποινας Βανδή που ανέβηκε στη σκηνή τραγουδώντας "Το Νησί", το "Τυχερό Αστέρι" και τα "Γυρίσματα", με μια maxi άσπρη τουαλέτα που άφηνε ακάλυπτη όλη της την πλάτη, ενώ στη συνέχεια στη σκηνή τα έδωσε όλα (για δεύτερη φορά) και η Έλενα Παπαρίζου, αυτή τη φορά σε μια πολύ πιο sexy και ρυθμική εμφάνιση με τους Playmen, Stan, και Courtney τραγουδώντας... "Party all the time"!

Την εμφάνιση της έκανε η Πάολα τραγουδώντας "Να μ' αφήσεις ήσυχη θέλω" και ακολούθησε η Ελένη Φουρέιρα με τους NEBMA, που εμφανίστηκε on stage ως... "πολεμίστρια"!

Από τους τελευταίους που ανέβηκαν στη σκηνή οι "Vegas", με τον Γιώργο Μαζωνάκη σε μια άκρως ανατρεπτική εμφάνιση να τραγουδάνε "Φίλα με" και "Λείπει πάλι ο θεός" και η βραδιά έκλεισε με τους Stavento και τους Fly By Wire, να τραγουδάνε "Πηδάω τα κύματα" παρέα με την Πάολα, η οποία ανέβηκε στη σκηνή για δεύτερη φορά.


Οι νικητές αναλυτικά:

Καλύτερο Pop Video Clip - Reggaeton, Ελένη Φουρέιρα

Mad Radio Track of the Year - Baby it' over, Έλενα Παπαρίζου

Πρωτοεμφανιζόμενος - Demy

Hip-Hop/Urban Videoclip - Μηδενιστής

Καλύτερο Alternative Videoclip - Να με καταστρέψεις γλυκά, Σταύρος Μιχαλακάκος

Video Clip της Χρονιάς - Θάρρος ή Αλήθεια, Μιχάλης Χατζηγιάννης

Καλύτερο Rock Video Clip - Σαν Σκιά, Μέλισσες

Καλύτερο Συγκροτήμα - Vegas

Ντουέτο Συνεργασία - Μηδενιστής και Demy

Sexy video clip της Xρονιάς - Reggaeton, Ελένη Φουρέιρα

Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνης - Έλενα Παπαρίζου

Fashion Icon σε videoclip - Μην πας πουθενά, Γιώργος Μαζωνάκης

Dance Video - Otherview

Άνδρας Καλλιτέχνης - Σάκης Ρουβάς

Καλύτερη Ατάκα - Γυρίσματα, Δέσποινα Βανδή

Share this post

About Music Scene on Air

Music Scene on Air by Mousikos Dromeas digital press Google+.

http://go.linkwi.se/z/11376-1/CD13821/?
About - Privacy Policy - Contact us
Copyright © 2013 Music Scene οn Air . by Mousikos Dromeas
Proudly Powered by Mousikos Dromeas .
back to top