Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012

ΑΝΝΑ ΜΠΟΥΡΜΑ «ΤΑ ΡΟΔΑ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ»

Posted at   4:34:00 μ.μ.  |  in   ΤΑ ΡΟΔΑ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ

ΑΝΝΑ ΜΠΟΥΡΜΑ 

«ΤΑ ΡΟΔΑ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ» 

ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας 


«ΤΑ ΡΟΔΑ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ» είναι ο πρώτος προσωπικός δίσκος της ‘Αννας Μπουρμά. Είναι ένας δίσκος πραγματικά γεμάτος ρόδα που βγαίνουν μέσα στο χειμώνα να μας μαγέψουν με τις μυρωδιές τους. Η ‘Αννα Μπουρμά πριν 9 χρόνια έκανε την εμφάνισή της δίπλα στο Γιώργο Νταλάρα με ένα τραγούδι του Τάκη Μπουρμά «Το ζεϊμπέκικο κορμί σου» που είχε κάνει αίσθηση και στον κόσμο αλλά και στους ραδιοφωνικούς παραγωγούς πολλών γνωστών σταθμών. Στη συνέχεια ερμήνευσε άλλο ένα υπέροχο τραγούδι του Νίκου Ζούδιαρη με τίτλο «Φυσαλίδα».

Σήμερα λοιπόν κυκλοφορεί η πρώτη προσωπική της δουλειά που αποτελείται από 10 τραγούδια. Μουσική στα 9 από αυτά, έχει γράψει ο Τάκης Μπουρμάς, ένας σπουδαίος συνθέτης με υπέροχα τραγούδια στο ιστορικό του, και ένα τραγούδι έχει γράψει μουσική και στίχους η Άννα, μια ερωτική μπαλάντα με τίτλο «Υπάρχουν στιγμές», όπου τη γνωρίζουμε και ως συνθέτρια και στιχουργό.

Στίχους εκτός από τον Τάκη Μπουρμά, πρόσφεραν και ο Θοδωρής Γκόνης «2000 ρήματα»και ο Σωτήρης Βώπης «Μακρινά Αστέρια», επίσης και ένα μέρος από το τραγούδι «Οι Πηγές». Σε αυτό το δίσκο μάς χάρισε μία από τις ωραιότερες ερμηνείες του ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στο ντουέτο «Ονειροπόλος». Μια πολύ τρυφερή στιγμή του δίσκου που από το πρώτο άκουσμα μας συγκίνησε όλους.

Ο δίσκος κλείνει με το τραγούδι «Μη μου λέτε» σε ποίηση της Συμπύλ (1893-1934) Ζαμπέλ Χράντ Ασαντούρ σε μετάφραση του Κούλη Αλέπη. Εδώ η Άννα μόνη στο πιάνο της ερμηνεύει αυτό το υπέροχο τραγούδι.

Οι ηχογραφήσεις κράτησαν 5 μήνες., αγαπημένοι μουσικοί και κορυφαίοι στο είδος τους μας έδωσαν τα καλύτερα παιξίματά τους και άφθονη αγάπη.

Ευχόμαστε αυτός ο δίσκος να ταξιδέψει στις ψυχές σας!Επισκεφθείτε και ελάτε να γνωριστούμε στο επίσημο site www.annabourma.gr

Ενορχήστρωση ΤΑΚΗΣ ΜΠΟΥΡΜΑΣ

Παραγωγή AFM RECORDS (www.annabourma.gr)

Eπιμέλεια Παραγωγής ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ

Art Work Graphics PRESS LINE

Mastering / Ηχοληψία / Μίξεις ΗΛΙΑΣ ΛΑΚΚΑΣ

Βοηθός Ηχολήπτη ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ

Internet Site ΣΠΑΡΕΛΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Κιθάρες / Μπάσο ΤΑΚΗΣ ΜΠΟΥΡΜΑΣ

Τύμπανα ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ

Πλήκτρα ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΚΟΣ

Ηλεκτρικές κιθάρες σόλα ΜΠΑΡΜΠΑΓΑΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Πνευστά ΘΥΜΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Κόντρα μπάσο ΝΙΚΟΣ ΡΟΥΛΟΣ

Τσέλο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΟΡΦΥΡΗΣ

Κρουστά ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΑΝΙΑΡΗΣ

Κλασσικό Πιάνο ΑΝΝΑ ΜΠΟΥΡΜΑ

Share this post

About Music Scene on Air

Music Scene on Air by Mousikos Dromeas digital press Google+.

http://go.linkwi.se/z/11376-1/CD13821/?
About - Privacy Policy - Contact us
Copyright © 2013 Music Scene οn Air . by Mousikos Dromeas
Proudly Powered by Mousikos Dromeas .
back to top