Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

"ΤΟ 'ΧΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ" νέα επιτυχία ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΦΗΣ

Posted at   10:03:00 μ.μ.  |  in   Ανδρέας Κούφης

Μια νέα επιτυχία έρχετε να μας δώσει ρυθμό κι αυτό το καλοκαίρι.
Ο Ανδρέας Κούφης μας παρουσιάζει "Το 'χεις στο αίμα σου" ένα απόλυτα ρυθμικό τραγούδι σε στίχους και μουσική του Στάθη Ραυτόπουλου... 










Ο Αντρέας Κούφης είναι από τους πιο αξιόλογους καλλιτέχνες που έχει αναδείξει η πόλη της Πάτρας. Γεννημένος στις 10 Γενάρη του 1982, και προερχόμενος από οικογένεια μουσικών κατάφερε από μικρή ηλικία να ξεχωρίσει με το ταλέντο του. Οι μουσικές του επιρροές είναι πολλές, όπως λαϊκά και έντεχνα, ενώ πιο μικρός είχε και μία έφεση στην rock μουσική. Οι εξαιρετικές φωνητικές του ικανότητες και η αναγνώριση από τον κόσμο γρήγορα τον έφεραν να τραγουδήσει σε διάσημα νυχτερινά μαγαζιά στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, όπως τα Caramela (Αθήνα), Teatro (Αθήνα), Μούσσες (Θεσσαλονίκη), αλλά κάνοντας και πολλές εμφανίσεις στην επαρχία, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως οι Νίκος Κουρκούλης, Κέλλυ Κελεκίδου, Κώστας Καραφώτης, Πάολα, Χρήστος Χολίδης, Κατερίνα Στανίση, Βαλάντης, Ελένη Φουρέιρα, Στέλλα Καλλή, Ιωακείμ Φωκάς, Τριαντάφυλος, Γιώργος Γιασεμής και πολλούς άλλους. Το 2012 κάνει και το ντεμπούτο του στην δισκογραφία με το τραγούδι 'Το χεις στο αίμα σου', σε στοίχο και μουσική του Στάθη Ραπτόπουλου το οποίο γνωρίζει γρήγορα μεγάλη επιτυχία. Το μόνο σίγουρο λοιπόν είναι ότι έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από τον υποσχόμενο αυτό καλλιτέχνη, αφού την περίοδο αυτή βρίσκεται ξανά στο studio ετοιμάζοντας την νέα του δισκογραφική δουλειά.

Από τον χειμώνα 2011 ο Αντρέας εμφανίζεται στο Romeo Plus στην Πάτρα και συνεχίζει ακόμα, με το κοινό να τον αποθεώνει σε κάθε του εμφάνιση.

Επίσημα Links

http://www.facebook.com/andreas.koufis

http://www.youtube.com/watch?v=S4SruSDXh7U&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=_Ytowu4nQWw&feature=related

Share this post

About Music Scene on Air

Music Scene on Air by Mousikos Dromeas digital press Google+.

http://go.linkwi.se/z/11376-1/CD13821/?
About - Privacy Policy - Contact us
Copyright © 2013 Music Scene οn Air . by Mousikos Dromeas
Proudly Powered by Mousikos Dromeas .
back to top