Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Οι ASTRIAL NOUVELLE μιλάνε στην Μουσική Σκηνή On Air

Posted at   8:45:00 μ.μ.  |  in   ASTRIAL NOUVELLE

Οι ASTRIAL NOUVELLE δεν είναι νέοι στο χώρο, τους έχουμε γνωρίσει από τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις τους σε διάφορους χώρους στην Αθήνα. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το 1ο promo τραγούδι τους στα ραδιόφωνα και πραγματικά μας άρεσε. Με αφορμή την κυκλοφορία αυτή βρεθήκαμε μαζί τους να τους γνωρίσουμε και από κοντά .

Παιδιά σας καλωσορίζω στη Μουσική Σκηνή on Air . Ποιοί είναι οι Astrial Nouvelle? Ποιοί ξεκίνησαν τους Astrial Nouvelle?

Καλώς σας βρήκαμε παιδιά!!! Οι Astrial Nouvelle ξεκίνησαν από τη γνωριμία του τραγουδιστή Γιάννη (ΖΑΚ)Ζαφείρη με τον κιθαρίστα Κώστα (KITH.) Ράθωση στα τέλη του 2007. Στα μέσα του 2008 γνωριστήκαμε με το μπασίστα Alfonso (AL) Nuzzolo με τον οποίο αρχίσαμε τις ζωντανές εμφανίσεις σαν Astrial Nouvelle λίγο αργότερα αφού ήταν στην αρχή της σταδιοδρομίας του μαζί μας. Μετά από αρκετές αλλαγές στο line -up την Θέση στα Drums απόκτησε ο Γιώργος (Ζούμπο) Ζουμπορλής .

Πόσα χρόνια είστε στο χώρο?


Σαν Astrial Nouvelle είμαστε στη rock σκηνή απο το 2009.

Με το τραγούδι GIRL NEXT DOOR κάνατε ένα βήμα προς την 1η δισκογραφική σας δουλειά, σωστά?

Γιάννης : Θυμάμαι τότε στη 1η πρόβα όταν γνώρισα τον Kith που μου έδωσε το DVD που μαγνητοσκόπησε την προηγούμενη πρόβα με άλλα παιδιά που παίζαν μαζί και μου είπε «..αν μπορείς να ακούσεις σπίτι σου αύτο, και να δουλεψείς πάνω του». Δεν υπήρχε κομμάτι όμως στο DVD. Απλά μία σειρά απο θεματάκια μουσικά χωρίς συγκεκριμένα μέτρα αλλά με προοπτική για να βγει κάτι σπουδαίο. Στην επόμενη πρόβα ακριβώς παίξαμε το Girl Next Door… Είναι και ο λόγος που επιλέξαμε να είναι το πρώτο μας βήμα.

Άρα σύντομα να περιμένουμε και μια ολοκληρωμένη δουλειά? Πότε?


Είμαστε στην αρχή των ηχογραφήσεων της πρώτης μας ολοκληρωμένης δουλειάς αλλά δε θα χαθούμε μέχρι τότε. Κάτι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει πριν την ολοκλήρωση του Project…(Sssssh..!)

Ποιός επιμελείται για τους στίχους και την μουσική ?

Γενικώς όλοι φταίμε ,άλλος λίγο, άλλος πολύ για τη μουσική . Αλλά αν μας κλείσουν φυλακή για ακατάλληλους στίχους και νοήματα φταίει ο Zak.

Έχετε πολύ όρεξη, ενέργεια και πάθος πάνω στην σκηνή. Αγαπάτε αυτό που κάνετε?

Ήταν απόφαση του Ανώτατου δικαστηρίου να συμμετέχουμε σε καταναγκαστικά έργα δια βίου…Εννοείτε ότι το λατρεύουμε. Είναι η ζωή μας , το έργο μας η δική μας προσφορά.

Στην Ελλάδα το τελευταίο καιρό υπάρχουν αρκετές δυσκολίες στο χώρο της μουσικής, Εσάς πόσο σας έχει επηρεάσει?

Η δυνατότητα προβολής είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους ανερχόμενους καλλιτέχνες . Ζούμε τη χρυσή εποχή του βύσματος και δυστυχώς επηρεάζει σε όλα τα επίπεδα. Πάραυτα το INTERNET αποδείχτηκε το πιο ισχυρό μας όπλο μετά την ίδια τη μουσική μας .

Πιστεύετε ότι έχετε αδικηθεί στο χώρο τόσα χρόνια? Εννοώ καλλιτέχνες στο δικό σας ύφος και στο δικό σας χώρο.

Δε θα έλεγα περισσότερο από άλλους. Υπάρχουν πολλοί άξιοι καλλιτέχνες εκεί έξω και η διάκριση είναι και το δύσκολο της υπόθεσης.

Η ROCK σκηνή στην Ελλάδα κερδίζει καθημερινά όλο και περισσότερο κοινό, που πιστεύετε ότι οφείλετε αυτό?

Ο κόσμος έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και ως συνέπεια στη μουσική ψάχνει κάτι αληθινό και αγνό. Οι άνθρωποι χρειάζονται στη ζωή τους κάτι το ιερό, να πιστεύουν σε αυτό (Jim Morrison)

Με τι ασχολείστε στον ελεύθερο χρόνο σας?

WoW, Call of duty και κάποιοι από μας δουλεύουν κι όλας. Η αλήθεια είναι ότι στη καθημερινότητά μας το μυαλό μας είναι στραμμένο στη μουσική , και όπου κι αν είμαστε ,ασχολούμαστε παράλληλα με αυτή.

Να περιμένουμε κάποια εμφάνιση σας σύντομα?

Συζητάμε για συμμετοχές σε αρκετά φεστιβάλ ανά την Ελλάδα για το καλοκαίρι. Να σας ανακοινώσουμε το επόμενο LIVE το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου στο BAT CITY στη Λ . Αλεξάνδρας στην Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα από την επίσημη σελίδα μας στο Facebook http://www.facebook.com/pages/Astrial-Nouvelle/102687739817239

Σας ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας και πραγματικά εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στα επόμενα βήματα σας .


Εμείς ευχαριστούμε , καλή συνεχεία.



Share this post

About Music Scene on Air

Music Scene on Air by Mousikos Dromeas digital press Google+.

http://go.linkwi.se/z/11376-1/CD13821/?
About - Privacy Policy - Contact us
Copyright © 2013 Music Scene οn Air . by Mousikos Dromeas
Proudly Powered by Mousikos Dromeas .
back to top