Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

TΑ 2012 MTV MOVIE AWARDS γιορτάζουν τις ταινίες, τη μουσική και την μαγεία της μεγάλης οθόνης

Posted at   5:11:00 π.μ.  |  in   Music Scene on Air

Tο MTV επιστρέφει στην αίθουσα του Gibson Amphitheatre στην Universal City της California για τα 2012 MTV Movie Awards. Η 21η απονομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Ιουνίου, στις 21.00 

Οι fans θα ερωτευτούν και πάλι τις αγαπημένες ταινίες της περασμένης χρονιάς και θα πάρουν μια πρώτη γεύση από τις νέες ταινίες, καθώς το MTV επιστρέφει στην αίθουσα του Gibson Amphitheatre στην Universal City της California για τα 2012 MTV Movie Awards.
Η 21η απονομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Ιουνίου, στις 21.00. Το MTV ανακοίνωσε ακόμη ότι την παραγωγή της φετινής εκπομπής θα αναλάβει για πρώτη φορά ο Jesse Ignatovich της Den of Thieves.

Γνωστά ως τα πιο εξωφρενικά και ξεχωριστά τηλεοπτικά show βραβείων, τα MTV Movie Awards, επιστρέφουν με τη χαρακτηριστική τους διαφορετικότητα και την καυστική τους ματιά. Συνδυάζοντας το μουσικό πυρήνα του δικτύου MTV, με το μεγαλείο, το μέγεθος και την ενέργεια της κινηματογραφικής εμπειρίας, η τηλεοπτική προβολή των βραβείων έχει σκοπό να μας χαρίσει περισσότερο γέλιο, εκπλήξεις και μοναδικές στιγμές με τα μεγαλύτερα αστέρια του Hollywood να συγκεντρώνονται για να τιμήσουν τις αγαπημένες επιλογές των fan από την περσινή χρονιά έως σήμερα.

«Ακριβώς όπως έχει κάνει στα Video Music Awards ο παραγωγός Jesse Ignatovich, ξέρουμε ότι θα εισαγάγει στα φετινά Movie Awards, δημιουργικά, μουσικά και κινηματογραφικά στοιχεία, ώστε να προσομοιώσει το δέος που νιώθει το κοινό σε μια κινηματογραφική αίθουσα», δήλωσε ο Stephen Friedman, πρόεδρος του MTV. Μέσα από την έμπνευση και το όραμά του, το φετινό show θα επαναπροσδιοριστεί για να προσφέρει μια τηλεοπτική παραγωγή που θα εμπεριέχει στοιχεία από τις αγαπημένες ταινίες, την αγαπημένη μουσική και τους αγαπημένους stars του κοινού».

Τα 2012 MTV Movie Awards θα είναι διαθέσιμα σε ένα κοινό άνω του 1,2 δισεκατομμυρίων ανθρώπων μέσω του παγκόσμιου δικτύου του MTV, με πάνω από 60 κανάλια, φθάνοντας περίπου σε 600 εκατομμύρια νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο, καθώς και μέσω αναμεταδόσεων. Ακόμη, το πρόγραμμα και το περιεχόμενο θα φτάσει σε όλη την διαδικτυακή κοινότητα μέσα από τις παραπάνω από 200 ψηφιακές πλατφόρμες του MTV σε όλο τον κόσμο.

Ο Jesse Ignatovic της Den of Thieves ήταν ο executive producer των MTV Video Music Awards τα προηγούμενα πέντε χρόνια, συμπεριλαμβανομένων και των 2011 Video Music Awards που πέτυχαν το μεγαλύτερο ρεκόρ τηλεθέασης στην ιστορία του δικτύου του MTV.

Το show διατήρησε τον χαρακτηρισμό της αντισυμβατικής απονομής βραβείων με τα εξής highlights: τον οικοδεσπότη Jason Sudeikis να μας χαρίζει ξεκαρδιστικές στιγμές, την εμφάνιση έκπληξη του Justin Bieber, τη σκανδαλιστική αλλά ωραία παρουσίαση από τον Justin Timberlake και τη Mila Kunis, τη βραβευμένη με το GENERATION AWARD, Reese Witherspoon να δίνει ένα μήνυμα δύναμης σε όλες τις γυναίκες καθώς και τα αστέρια του μεγάλου νικητή της βραδιάς The Twilight Saga: Eclipse, Robert Pattinson και Taylor Lautner να ενώνουν τα χείλη τους όταν ο Pattinson πήγε να παραλάβει το βραβείο για το Best Kiss.

Για να παρακολουθήσετε τις καλύτερες στιγμές της περσινής απονομής, για πρόσβαση στις λίστες των νικητών των περασμένων απονομών, αλλά και για να παρακολουθήσετε τις εμφανίσεις και τα σχόλια από το Red Carpet των βραβείων, επισκεφθείτε την παρακάτω διεύθυνση: MovieAwards.MTV.com.


Σχετικά με το MTV:

Το MTV είναι το κορυφαίο youth entertainment brand στον κόσμο. Με παγκόσμια κάλυψη σε πάνω από μισό δισεκατομμύρια νοικοκυριά, το MTV είναι το πολιτιστικό σπίτι της γενιάς των «millennials» - fans της μουσικής και των καλλιτεχνών - καθώς και ένα πολύ πρωτοπόρο brand στη δημιουργία καινοτόμων νεανικών προγραμμάτων. Το MTV αντανακλά και δημιουργεί pop κουλτούρα με το βραβευμένο του με Emmy®, Grammy® and Peabody® περιεχόμενο, το οποίο είναι χτισμένο γύρω από τη ρεαλιστική απεικόνιση ιστοριών, τη μουσική ανακάλυψη και τον ακτιβισμό μέσα από την τηλεόραση, το διαδίκτυο και την κινητή τηλεφωνία. Οι εταιρείες του δικτύου MTV, το MTV2 και το mtvU παρέχουν μοναδικό προσαρμοσμένο περιεχόμενο κατάλληλο για νέους, fans της μουσικής και φοιτητές, με την online πλατφόρμα του MTV, www.MTV.com να είναι ο απόλυτος προορισμός για μουσική, νέα και pop κουλτούρα. Έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το MTV αποτελεί μέρος της Viacom International Media Networks, τμήμα της Viacom Inc. (NASDAQ: VIA, VIAB), ενός από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους δημιουργούς προγράμματος και περιεχομένου σε όλες τις πλατφόρμες των μέσων ενημέρωσης.


Σχετικά με την Den of Thieves:

Η Den of Thieves δημιουργήθηκε το 2007 από τον Jesse Ignatovic και τον Evan Prager και γρήγορα αναδείχτηκε σε δημιουργική δύναμη για φιλόδοξα show και reality τηλεοπτικές σειρές με ιδιαίτερη αισθητική. Χρησιμοποιώντας τη μεγάλη εμπειρία και το ταλέντο τους, οι Ignjatovic και Prager, ξεκίνησαν το 2007 την Den of Thieves ως το τηλεοπτικό κομμάτι της Warner Music Group. Μετά από μια 3ετή επιτυχημένη συνεργασία, επεκτάθηκαν και τώρα είναι μια πλήρως ανεξάρτητη εταιρεία. Η Den of Thieves εξακολουθεί να δημιουργεί, να αναπτύσσει και να παράγει αυθεντική τηλεόραση.


Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο www.mtvpress.com



Πηγή; MTV

Share this post

About Music Scene on Air

Music Scene on Air by Mousikos Dromeas digital press Google+.

http://go.linkwi.se/z/11376-1/CD13821/?
About - Privacy Policy - Contact us
Copyright © 2013 Music Scene οn Air . by Mousikos Dromeas
Proudly Powered by Mousikos Dromeas .
back to top