Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Γιώργος Γελαράκης & Stage band ... νέα κυκλοφορία

Posted at   2:13:00 μ.μ.  |  in   Γιώργος Γελαράκης

Ο Γιώργος Γελαράκης και οι Stage Band ενώνουν λοιπόν τις δυνάμεις τους και την τεράστια τους αγάπη τους για τη μουσική!!! Πιο ώριμοι από ποτέ, έχοντας ο καθένας στο ενεργητικό του δεκάδες εμφανίσεις σε stage και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα , θα πάρουν τα όργανά τους στην πλάτη και θα παίξουν τη μουσική τους όπου υπάρχει stage, όπως λέει και το όνομα!
Σκοπός τους να εκφράσουν όλες τις μουσικές ανησυχίες τους και να μεταδώσουν μια μουσική ανάταση, που στις εποχές που διανύουμε είναι από τις ελάχιστες μορφές όασης!
Στην πραγματικότητα βέβαια η συνεργασία αυτή έχει ξεκινήσει πριν από λίγους μήνες ,καθώς οι Stage band συμμετέχουν μουσικά και όχι μόνο , στην ηχογράφηση του πρώτου ολοκληρωμένου album του Γ.Γελαράκη σε μουσική και στίχους δικούς του, με τίτλο <<Ονειροποιός>> που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο 2012

Σας παρουσιάζουμε το τραγούδι "ΚΙ ΟΛΟ ΓΥΡΙΖΩ" και είναι στην διάθεση σας για μετάδοση, το οποίο αναδείχθηκε πρώτο στην ψηφοφορία για το Big Buzz του Musicwave.gr τον Νοέμβριο του 2011 στο τελικό του Open Live Music Festival Κοζάνης με κριτές τον Β. ΛΕΚΚΑ και την ΕΥΣΤΑΘΙΑ.

STAGE BAND

Ανθή Τζανέτου - Φωνητικά
Ιάκωβος ΄΄Jai΄΄ Μαζαράκης - Ηλεκτρική κιθάρα
Στέργιος Χατζηιωαννίδης - Τύμπανα
Διαμαντής Στογιαννίδης - Mπάσο
Bασίλης Τσιάκαλος - Πλήκτρα


Links

https://www.facebook.com/ gelarakis

http://www.jumpingfish.gr/ gelarakisgiorgos

www.youtube.com/gelarios

 Ο Γιώργος Γελαράκης


... γεννήθηκε στη Βέροια το 1985. Από το 2002 όπου και εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη έρχεται σε επαφή με ανθρώπους της μουσικής, προσπαθώντας να αναπτύξει τα μουσικά μου κριτήρια. Παράλληλα με τη φοίτησή του στο τμήμα Μηχανολόγων μηχανικών του Πολυτεχνείου, συμμετέχει σε διάφορα μουσικά σχήματα με τα οποία πραγματοποιεί εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης , της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας, καθώς και εμφανίσεις σε μεγάλα καλοκαιρινά φεστιβάλ Αliakmonas river youth festival (Βέροια) , Rocking under the rocks (Καλαμπάκα) , Βy the river party (Ηγουμενίτσα) κ.ά. ανοίγοντας συναυλίες καλλιτεχνών όπως Β.Παπακωνστανίνου, Π.Κατσιμίχας, Φ.Πλιάτσικας, Γ.Κούτρας και ο Μ.Ξυδούς. Επίσης πραγματοποιεί εμφανίσεις σε εκδηλώσεις του δήμων της Μακεδονίας καθώς και σε εκδηλώσεις κοινωνικού περιεχομένου.

Το καλοκαίρι του 2009 ωριμάζει μέσα του η ιδέα να ξεκινήσει την ηχογράφηση προσωπικού του υλικού, με αφορμή τη συμμετοχή του σε μουσικούς διαγωνισμούς. Έτσι τoν Απρίλιο του 2010, το τραγούδι "Σωπαίνουν αυτοί που αγαπούσαν" βραβεύτηκε με το 3ο βραβείο στο διαγωνισμό τραγουδιού του MUSICHEAVEN.GR ανάμεσα σε 250 τραγούδια και σε ένα site με 110.000 καταγεγραμμένα μέλη.

Το τραγούδι αυτό ήταν η αφορμή για τη συνεργασία του με το συνθέτη Π.Σαπαλίδη και τη συμμετοχή στο 4ο Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών Κοζάνης.
To Nοέμβριο του 2011 το τραγούδι "Κι όλο γυρίζω" προκρίθηκε με κριτές το Β.Λέκκα και την Ευσταθία στο τελικό του Open live music festival της Κοζάνης και αναδείχθηκε πρώτο στην ψηφοφορία για το BIG BUZZ του musicwave.gr τον Νοέμβριο του 2011.

Την περίοδο αυτή έχει ολοκληρωθεί η ηχογράφηση της πρώτης του ολοκληρωμένης δισκογραφικής πρότασης με τίτλο ''Ονειροποιός" που αναμένεται μέσα στο 2012, δείγμα του οποίου μπορείτε να ακούσετε εδώ:

www.youtube.com/gelarios

http://www.jumpingfish.gr/gelarakisgiorgos

http://www.musicwave.gr/el/members/member_info.asp?cat_id=2&id=9180

Πρόκειται για τραγούδια σε δική του μουσική και στίχους, με σκοπό να εκφράσει συναισθήματα και προβληματισμούς καθώς και την αγάπη του προς τη μουσική.

Το Δεκέμβριο του 2011 επισημοποιήθηκε η συνεργασία του με το σχήμα ¨¨STAGE BAND¨¨ :

Aνθή Τζανέτου - Φωνητικά
Ιάκωβος 'Jai' Μαζαράκης - Ηλεκτρική κιθάρα
Στέργιος Χατζηιωαννίδης - Τύμπανα
Διαμαντής Στογιαννίδης - Mπάσο
Βασίλης Τσιάκαλος – Πλήκτρα

Share this post

About Music Scene on Air

Music Scene on Air by Mousikos Dromeas digital press Google+.

http://go.linkwi.se/z/11376-1/CD13821/?
About - Privacy Policy - Contact us
Copyright © 2013 Music Scene οn Air . by Mousikos Dromeas
Proudly Powered by Mousikos Dromeas .
back to top