Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Οι Duran Duran στη Θεσσαλονίκη!

Posted at   11:33:00 π.μ.  |  in   Music Scene on Air

Με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα τους, το θρυλικό συγκρότημα Duran Duran μας ενημερώνει ότι θα πραγματοποιήσει συναυλία στην Θεσσαλονίκη!
Το Αγγλικό New Wave συγκρότημα προκαλούσε ντελίριο τη δεκαετία του '80 και απο τότε οι θαυμαστές του ανά τον κόσμο αυξάνονται συνεχώς.
Αναμφισβήτητα ένα πολύ σημαντικό όνομα της παγκόσμιας ροκ σκηνής, έρχεται στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συναυλία θα διεξαχθεί στις 6 Ιουλίου 2011, στο ανοιχτό θέατρο Γης.
 Η μοναδική συναυλία που θα δώσουν οι Duran Duran στην Ελλάδα για φέτος θα γίνει στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 6 Ιουλίου - κάτι που χρώσταγαν, άλλωστε, τα pop icons των 80s στο κοινό μετά την περσινή ακύρωση της περιοδείας τους εξαιτίας των προβλημάτων στις φωνητικές χορδές του Simon Le Bon. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Γης και μάλλον θα αποτελέσει αφορμή για εκδρομή των Αθηναίων εις τον βορράν βορράν.

Ποια είναι τα νέα των Duran Duran, όμως, και μας θυμήθηκαν; Η πρόσφατη κυκλοφορία του καινούργιου τους άλμπουμ "All You Need Is Now" χαρακτηρίστηκε (από τον παραγωγό τους Mark Ronson, μετράει;) ως συνέχεια του κλασικού "Rio" και γεφυρώνει το χάσμα όχι μόνο μεταξύ λευκής και μαύρης γυναικείας ραπ (συμμετέχουν στα φωνητικά η Ana Matronicτων Scissor Sisters και η Kelis), αλλά και της γυαλιστερής mainstream ποπ με την εστέτ indie, αφού στις ενορχηστρώσεις συνεισφέρει ο Owen Pallett, βιολιστής στη στέγη των Arcade Fire. To άλμπουμ βρέθηκε στην κορυφή των charts αρκετών χωρών, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Go Simon, go Greece.

Τα εισιτήρια κοστίζουν μόλις 35 ευρώ στην προπώληση και 38 ευρώ στο ταμείο και θα προπωλούνται online στοwww.ticketservices.gr και στο www.123tickets.gr από την Πέμπτη 5 Απριλίου στις 14:00. Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία που θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων από τα φυσικά σημεία πώλησης. Θα υπάρχουν ειδικά προνόμια για τα μέλη της Duran Duran VIP fan community που και αυτά θα ανακοινωθούν σύντομα.


Share this post

About Music Scene on Air

Music Scene on Air by Mousikos Dromeas digital press Google+.

http://go.linkwi.se/z/11376-1/CD13821/?
About - Privacy Policy - Contact us
Copyright © 2013 Music Scene οn Air . by Mousikos Dromeas
Proudly Powered by Mousikos Dromeas .
back to top