Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

Αντιδράσεις στην Κύπρο από την εμφάνιση της Ελευθερίας Ελευθερίου στην Τουρκία

Posted at   3:37:00 μ.μ.  |  in   Ελευθερία Ελευθερίου

Οι Τούρκοι την υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και η τραγουδίστρια ξεκίνησε το promo tour πηγαίνοντας από εκπομπή σε εκπομπή. Γεμάτη κέφι μίλησε με τους παρουσιαστές, αλλά ερμήνευσε και το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Μπακού. Εκεί που άφησε τους Τούρκους με το στόμα ανοιχτό, ήταν όταν ερμήνευσε live τα γνωστά τραγούδια «Πίστα από Φώσφορο» και «Σ' αγαπώ γιατί είσαι ωραία», όχι μόνο στα ελληνικά αλλά και στα τουρκικά!
\
Αυτή η εμφάνιση της τραγουδίστριας προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις στην Κύπρο -κυρίως από δυσμενή σχόλια στο facebook.

Μάλιστα το κύριο ερώτημα ήταν πώς η τραγουδίστρια δέχτηκε να επισκεφθεί την Τουρκία για την προώθηση του τραγουδιού της από την στιγμή που η πατρίδα της είναι υπό τουρκική κατοχή. Ένα ερώτημα που φυσικά δεν μπορεί να ευσταθεί μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που Κύπριος καλλιτέχνης επισκέπτεται την Τουρκία για προώθηση τραγουδιού (κάτι ανάλογο έκανε τόσο ο Λούκας Γιώρκας όσο και ο Σαρμπέλ όταν εκπροσώπησαν την Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού). Αυτό όμως που έκανε τους Κύπριους να φτάσουν μέχρι και σε αυτή την ερώτηση φαίνεται ότι έχει να κάνει περισσότερο με την συμπεριφορά της Ελευθερίας Ελευθερίου στα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης. Η ερμηνεία τραγουδιών στην Τουρκική γλώσσα, σε ένα από μεγαλύτερα Τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα, ήταν αυτό που ενόχλησε στο έπακρον τους συμπατριώτες της.

Η τραγουδίστρια στο ταξίδι της στην Κωνσταντινούπολη επισκέφτηκε και το Πατριαρχείο όπου πήρε και την ευχή του Οικουμενικού Πατριάρχη ΒαρθολομαίουShare this post

About Music Scene on Air

Music Scene on Air by Mousikos Dromeas digital press Google+.

http://go.linkwi.se/z/11376-1/CD13821/?
About - Privacy Policy - Contact us
Copyright © 2013 Music Scene οn Air . by Mousikos Dromeas
Proudly Powered by Mousikos Dromeas .
back to top