Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012

Άρχισε η προπώληση για τα εισιτήρια του 34ου River Party 1/8 - 5/8 2012

Posted at   12:08:00 π.μ.  |  in   River Party

Το 2012, το River Party θα είναι καλύτερο από ποτέ, με περισσότερες προτάσεις ψυχαγωγίας και με δυνατές υπογραφές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Σημαντικά ονόματα από τον χώρο της μουσικής θα δώσουν το "παρών" επί 5 ημέρες. Παράλληλα, το φετινό River Partyπροσφέρει το πιο οικονομικό πακέτο διακοπών και σύντομα θα ανακοινωθούν οι συμμετέχοντες.

Η προπώληση ξεκίνησε νωρίτερα. Ήδη διατίθενται τα πρώτα πενθήμερα εισιτήρια στην ειδική τιμή -προσφορά των 35 ευρώ μόνο! Αναζητήστε τα σε: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Δήμο Νεστορίου και online και κάντε κράτηση από τώρα για τις πιο ανέμελες καλοκαιρινές διακοπές!


34o River Party , 1 με 5 Αυγούστου το ραντεβού μας και ήδη... μετράμε αντίστροφα. Με προσμονή για την πενθήμερη συνάντηση με φίλους, με αγαπημένους καλλιτέχνες, με νέα ονόματα της μουσικής που θα ανακαλύψουμε και φέτος, με διάθεση εξερεύνησης των μυστικών του φυσικού τοπίου του Αλιάκμονα, στα νερά του οποίου θα κάνουμε τις βουτιές μας και αυτό το καλοκαίρι.

Xιλιάδες νέοι που αγαπούν την φύση και την κατασκήνωση αλλά και φίλοι της μουσικής από όλη την Ελλάδα, πολλοί επισκέπτες της χώρας μας από τις όμορες χώρες και φυσικά οι κάτοικοι της περιοχής και των γειτονικών νομών κατακλύζουν επί 5 ημέρες το Νεστόριο Καστοριάς και εκεί, μπροστά στις όχθες του Αλιάκμονα, αποδεικνύουν ότι κανείς δεν μπορεί να μας κλέψει τη χαρά... και τις διακοπές!

Η Live2 ανέλαβε από το 2010 με επιτυχία τη διοργάνωση του ιστορικού αυτού φεστιβάλ και κατάφερε να το ανανεώσει δίνοντας του ταυτόχρονα μία ισχυρή ταυτότητα. Με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, με επένδυση στις υποδομές, με περισσότερες διεξόδους ψυχαγωγίας, με οργανωμένη και έγκαιρη επικοινωνία, έδωσε την δυνατότητα σε περισσότερους επισκέπτες από όλη την Ελλάδα να έρθουν στο Νεστόριο και να ζήσουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία.

Και το φετινό καλοκαίρι οι διοργανωτές υπόσχονται να προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες για φτηνές και ξέγνοιαστες διακοπές σ'ένα μοναδικό φυσικό τοπίο: μια υπόσχεση που θα τηρηθεί στο ακέραιο και θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς!

Links:
www.riverparty.org

http://www.facebook.com/RiverPartyNestorio


Info:

Που: Νεστόριο της Καστοριάς

Πότε: 1 έως και 5 Αυγούστου 2012

H προπώληση ξεκίνησε!

Προπώληση:

-Αγορές με πιστωτική κάρτα Live Tickets www.livetickets.gr

-Ticket Services: Πανεπιστημίου 39, Aθήνα (Στοά Πεσμαζόγλου, δίπλα στο μετρό Πανεπιστήμιο)

- Κατάστημα Public Συντάγματος ,Αθήνα

- Κατάστημα Public,Τσιμισκή 24, Θεσσαλονίκη

- Δημαρχείο Νεστορίου (από 26/3)


Τιμές εισιτηρίων: Τα πρώτα πενθήμερα εισιτήρια θα πωλούνται στην ειδική τιμή- προσφορά - έκπληξη: 35 ευρώ μόνο! (Θα διατεθούν περιορισμένα εισιτήρια σε αυτή την τιμή)

Share this post

About Music Scene on Air

Music Scene on Air by Mousikos Dromeas digital press Google+.

http://go.linkwi.se/z/11376-1/CD13821/?
About - Privacy Policy - Contact us
Copyright © 2013 Music Scene οn Air . by Mousikos Dromeas
Proudly Powered by Mousikos Dromeas .
back to top