Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

RockWave Festival: Ozzy Osbourne με special guest τον Slash!

Posted at   3:45:00 μ.μ.  |  in   Music Scene on Air

Μέχρι στιγμής ξέραμε ότι ο Ozzy Osbourne θα εμφανιστεί στο RockWave Festival με τους "Ozzy Osbourne & Friends" 1η Ιουλίου του 2012.
Οι μουσικοί που θα τον πλαισιώσουν τον OZZY OSBOURNE στο Rockwave είναι τρεις από τους κορυφαίους εν ενεργεία κιθαρίστες στον κόσμο: Ο επί χρόνια κιθαρίστας της προσωπικής μπάντας του Ozzy, Zakk Wylde, ο δικός μας Gus G και η τελευταία προσθήκη της στιγμής είναι ο φίλος και επί χρόνια συνεργάτης του Osbourne, Slash!


Η συμμετοχή του Slash σε ορισμένες εμφανίσεις, αναμεσά τους και αυτή στο RockWave, μαζί με τον Ozzy Osbourne αποτέλεσαν μια μεγάλη και ευχάριστη, για τους θαυμαστές, έκπληξη!

Ο Ozzy δήλωσε σχετικά με τους συνεργάτες του: "Για πρώτη φορά σε αυτές τις συναυλίες θα με συνοδεύσουν μουσικοί από όλα τα στάδια της καριέρας μου" και συνεχίζει "είναι κάτι που δεν το έχω ξανακάνει και το περιμένω με ανυπομονησία".

Σε αυτές τις πρώτες ever "OZZY OSBOURNE & FRIENDS" συναυλίες, ο Ozzy μαζί με τον θρυλικό μπασίστα των Black Sabbath Geezer Butler θα παίξουν ένα special "Black Sabbath" set σε ένδειξη συμπαράστασης στο φίλο και συνεργάτη τους Tony Iommi, ο οποίος δίνει μάχη με το λέμφωμα που εμφάνισε.

Αναμένουμε με ανυπομονησία την εμφάνιση του Ozzy Osbourne & Friends με την guest εμφάνιση του Slash!

Από την Ευτυχία Κατσαρή

Πηγή: tralala.gr

Share this post

About Music Scene on Air

Music Scene on Air by Mousikos Dromeas digital press Google+.

http://go.linkwi.se/z/11376-1/CD13821/?
About - Privacy Policy - Contact us
Copyright © 2013 Music Scene οn Air . by Mousikos Dromeas
Proudly Powered by Mousikos Dromeas .
back to top